Over ons

STRALEN EN COATEN

Uniek in het noorden is onze grote bedrijfshal te Farmsum, waar u terecht kunt voor al uw metalen constructies om te laten stralen en coaten. Onze straalhal met een afmeting van maar liefst 40 x 10 x 9 meter beschikt over twee bovenloopkranen van elk 8 ton. Onze grootste spuithal met een afmeting van 28 x 26 x 9 meter heeft een bovenloopkraan van 9 ton. Naast coaten in onze eigen hal schilderen we ook op locatie.

UITLEENDIENSTEN

Door jarenlang in de scheepsbouw op allerlei gebieden werkzaam te zijn geweest is er een groot internationaal netwerk opgebouwd wat nu ingezet wordt voor uitleendiensten. Zo beschikken we over sectiebouwers, constructiewerkers, lassers, slijpers, stralers en coaters.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal team van mensen met gedegen ervaring en expertise en we groeien snel. Ons team stralen en coaten staat voor een krachtige samenwerking met elkaar en met de klant. We voelen ons gemeenschappelijk verantwoordelijk om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct af te leveren. Onze vakmensen van de uitleendiensten voeren met precisie en gedrevenheid hun werk uit.

ErkeBV Over Ons